Bemutkozás

Szeretettel köszöntjük oldalunkon!
Hamarosan elkészül projektünk Pestszentimre központjában. A Bocskai Ház névre keresztelt projektet exkluzív megjelenés és panorámás lakások jellemzik. A kialakításnál fontos volt a környék adottsága, csendes, csekély forgalmú mellékutcában, közel a városközponthoz, könnyen megközelíthető helyen szerettünk volna a környező családi házaktól eltérő igényű ügyfeleinket kiszolgálni. Cégünk - Báfer Bau kft. - igényes, élhető lakások kialakítását tűzte ki célul egy vegyes funkciójú épületben, ahol a lakó funkció mellett irodák, üzletek, gépkocsi beállók is megtalálhatóak. Munkánk során megvalósítjuk ügyfeleink egyedi igényeit. Minden lakáshoz erkély vagy terasz tartozik. 

A garázs szinten 11 gépkocsi beálló, és 12 tároló található. Az utca fronton a földszinten két kisebb üzlet/iroda kapott helyet, az udvar felé három terszos, kertkapcsolatos, egyedi igényeknek megfelelően, könnyen variálható alaprajzi elrendezésű iroda várja új tulajdonosát. A földszintről egyedi tükörlifttel juthatunk fel otthonunkba. Az első szinten 6, a második szinten 5, a harmadik szinten 3 lakás került kialakításra.
Műszaki leírásunkban bővebben tájékozódhat a felhasznált anyagokról, műszaki paraméterekről.
Több évtizedes szakmai tapasztalattal, referenciával rendelkezünk. Jelenleg is folyamatban lévő építkezésünket a zoldligetlakopark.com honlapon találja.

Kérem, amennyiben felkeltettük érdeklődését, és tovább információra lenne szüksége, jelentkezzen valamelyik elérhetőségünkön, készséggel állunk rendelkezésére.
Az építkezés előre egyeztetett időpontban tekintkető meg.

Várható műszaki átadás 2021. 

Várjuk megtisztelő érdeklődését!

Rónaszéki Róbert
ügyvezető
+36 20 944 8844

Cégadatok

BÁFER BAU Építőipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 2360 Gyál, Bánki Donát u. 20.

Telefon: +36 20 9448844.

E-mail: 69currens@gmail.com

Adószám: 23965948-2-13.

Közösségi adószám: HU23965948.

ELÉRHETŐSÉGEK

Információk: +36 20 944 8844

Ügyvezető: +36 20 944 8844

Web: www.bocskaihaz.com

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.